Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instalatii gaze

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
Nou
Out Of stock
Descriere
Pentru o durata de viata indelungata si o exploatare sigura, Abdon Gaz Term sigura servicii protectie conducte gaze la preturi avantajoase.

Toate echipamentele si conductele metalice necesita protectia impotriva coroziunii, rugina reprezentand un adevarat pericol pentru buna lor functionare si pentru durabilitatea lor.

Bineinteles, aceste operatiuni de protectie se  realizeaza in functie de diversi parametri si anume: mod de montare (suprateran, subteran), materialul din care sunt confectionate echipamentele respective, etc.

Spre exemplu protectia echipamentelor si conductelor supraterane se face prin grunduire si vopsire, operatiuni care se executa dupa efectuarea verificarilor de presiune.

Specialistii companiei Abdon Gaz Term detin o experienta vasta si cunostinte de specialitate in domeniu, dobandite in decursul activitatii lor indelungate.

Portofoliul bogat de clienti multumiti si numeroasele colaborari de succes in care am oferit solutii optime si customizate reprezinta o dovada vie a capabilitatilor si eficientei echipei noastre care asteapta tot timpul noi provocari pe care sa le duca la bun sfarsit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura